Menu og program
- Lørdag 4. marts / Forpremiere
Start kl. 14:00 (Dørene åbner 1 time før)
Forestilling, kaffe og kage
- Lørdag 4. marts / Premiere
Start kl. 18:00 (Dørene åbner 1 time før)
Forestilling inkl. velkomstdrink, middag, lotteri, dans og musik
Oksehøjreb og rødvinssauce
Bagekartofler med kryddersmør
Ratatouille
Årstidens salat
Focaccia brød
- Tirsdag 7. marts
Start kl. 18:00 (Dørene åbner 1 time før)
Middag med efterfølgende forestilling
Flæskesteg
Hvide og brune kartofler
Rødkålssalat
Agurkesalat
Brun sauce
- Fredag 10. marts
Start kl. 18:00 (Dørene åbner 1 time før)
Middag med efterfølgende forestilling
Kylling bryst i bacon
Ovn kartoffel
Kold sauce
Årstidens grønt
Brød
- Lørdag 11. marts
Start kl. 18:00 (Dørene åbner 1 time før)
Middag med efterfølgende forestilling
Mørbradgryde
Ris
Årstidens salat
Brød
Grønt